čtvrtek 14. dubna 2011

Boj o pinďoura



Dřív jsem se považoval za nepsavce a lenocha. I když si to o sobě myslím pořád, nějak mě baví blogovat. Dva blogy mám tady na Blogger.com. Rozhodl jsem se, že vstoupím do vod českého blogerského mainstreamu a založil jsem si blog n iDnes. Začal jsem pracovat pro web, který je zaměřený na jídlo, tak jsem si říkal, že se tedy začnu vyjadřovat i k tomuto tématu. Suverénně se tak ze mne stává Brouk Pytlík „všechno zná, všude byl“.

Bezelstně jsem tedy vypotil krátký myšlenkový pochod o návštěvě zabíjačky a okořenil jej historkou s házením prasečího pinďoura na strom. Namlsán naprostou volností Bloggera jsem víc neřešil a čekal jsem, až se objevím na homepage blogů a v podsekci „společnost“, kam jsem „pinďoura“ umístil. V pravidlech jsem si přečetl, že aktivaci blogu musí udělat někdo z administrátorů. Ti hlídají, zda někdo nepíše porno, nehajluje nebo něco podobného (tedy jsem si to myslel).

K mému překvapení mi došel od administrátorky mail, že můj blog nemůže učinit aktivním, jelikož jsem vulgární a porušuji tak jejich kodex. Po krátké výměně mailů jsem zjistil, že jde právě o „pinďoura“, a že až jej odstraním, stane se můj blog aktivní. Na rtech se mi objevil překvapený výraz známý pod zkratkou WTF.

Celý další den jsem přemýšlel, co s tím. Ustupovat jsem nechtěl, ale blog a iDnes jsem chtěl. Nakonec jsem z pinďoura udělal pindíka (v titulku) a v mezititulku jsem jej změnil na „samčí kopulační orgán“. A můj autocenzorský zákrok byl úspěšný. Stal jsem se blogerem na iDnes. Ovšem pachuť dozoru Velkého bratra (navíc z média, které je skrytým bulvárem) zůstává. Navíc nyní koukám, že zmizely příspěvky v diskuzi pod článkem (bylo jich asi pět). Tak nevím…

Na závěr jednu ňamku pro cenzory :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat