pátek 15. dubna 2011

Nova Expozituru suší v archivu, ale chlubí se jejím prodejem do USA



Těžko uvěřitelnou tiskovou zprávu vyplivla TV Nova v pátek po poledni. Chlubí se v ní, že její seriál Expozitura nejspíš uvidí diváci v USA. „Sesterská distribuční společnost MediaPro Distribution (MPD) se dohodla se zástupci Resonant TV a Fluent Media Group, předními světovými společnostmi v oblasti vývoje a distribuce formátů pro světový televizní trh, na koupi práv na adaptaci kriminálního seriálu TV Nova Expozitura,“ holedbá se Nova.

Následující věta je také velmi zábavná: „Šestnáctidílný seriál Expozitura, který se pro televizi Nova natáčel v roce 2008, vypráví příběh na motivy skutečných kriminálních činů neslavně proslulého Berdychova gangu, který prorostl do policejních špiček a léta beztrestně vydíral, přepadal a vraždil.“

Co k tomu lze dodat? Snad jen, že Nova Expozituru nepochopitelně schovává někde v šuplíku už šílené tři roky. Za tu dobu se seriálová móda výrazně proměnila. I když spíš na západ od nás. Česká seriálová kotlina je zatím poctivě zaprděná a zapšklá konzervami z poslední světové války.

Žádné komentáře:

Okomentovat